Yritys

Laatupaneeli sisustuspaneelit taattua Rotola-Pukkilan laatua

Mitä saisi olla? Kotimaisilla Laatupaneeli sisustuspaneeleilla toteutat vaativammatkin kohteet tyylikkään yksilöllisesti. Materiaalivaihtoehtoja ja värejä on erittäin runsaasti. Aidot jalopuupinnat antavat elävän, lämminhenkisen vaikutelman, jonka arvo säilyy sukupolvesta toiseen. Valmistajan pitkäaikainen kokemus takaa turvallisen hankinnan ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen. 

Tuotteet ja tilaaminen

Katso lähin jälleenmyyjäsi. Tukkuostajat, isot rakennusliikkeet ja talotehtaat palvelemme suoraan tehtaalta.

KATTO- JA SEINÄPANEELIT
Aito jalopuupinta antaa elävän, lämpimän vaikutelman, jonka arvo säilyy pitkään. Puuviilutus tekee paneeleista myös tavallista lujatekoisempia, joka helpottaa niiden asennusta. Paneeleissa on myös laajenemisvara, ja ne kestävät erinomaisesti huoneilman muuttuvia kosteusolosuhteita, sekä seinärakenteen elämistä. Valmistajan pitkäaikainen kokemus takaa turvallisen hankinnan ja erinomaisen hinta–laatu-suhteen. Paneeleillamme saat helposti ja edullisesti kerralla valmiin pinnan, joka luo aitoa tunnelmaa vuosiksi eteenpäin. Tavallisesti käytetyt seinärakenteet vaativat kittaamista ja hiontaa, sekä maalaamisen tai tapetoinnin, joten työkustannukset huomioituna lopputulos on työläs ja kallis.
Katso materiaalit ja tekniset tiedot tuotteet-sivulta.

SAUNA- JA TERASSIPANEELIT
Saunapaneeli on kestävä ja näyttävä ratkaisu saunatiloihin. Vaikeasti sisustettaviin tiloihin saa helposti luotua tunnelmaa pintamateriaalia vaihtamalla. Aito vanerirakenne antaa erityistä kestävyyttä erilaisissa lämpö- ja kosteusolosuhteissa. Värivaihtoehdoista esimerkiksi mustaksi sävytetty saarni tuo saunaan perinteistä entisaikojen savusaunatunnelmaa! Tämä tuote sopii mainiosti myös katettuihin terasseihin ja kesäkeittiöihin niin kotiin, kuin mökille!
Katso materiaalit ja tekniset tiedot tuotteet-sivulta.

JALKA- JA KULMALISTAT
Laadukaat jalkalistat viimeistelevät sisustuksen luoden ryhdikkään ja huolitellun ilmeen. Monipuoliset materiaalivaihtoehdot takaavat tyylikkään ratkaisun niin moderniin, kuin romanttisempaankin sisustukseen. Lisäksi jalka- ja kulmalistat suojaavat lattian ja seinien liittymäkohtia ja kestävät hyvin kulutusta ja vaihtuvia kosteusolosuhteita.

HUONEKALUT
P. Rotola-Pukkila Oy on kirjahyllyjä ja TV-tasoja valmistava huonekalutehdas. Yrityksemme on aloittanut toimintansa 1965 ja me olemme alusta saakka keskittyneet aitoviilutettujen kirjahyllyjen ja hyllystösarjojen valmistamiseen. Kirjahyllyjen ohella valmistusohjelmaamme kuuluvat TV-tasot, senkit, lipastot ja sohvapöydät. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Timantti ja Regal, sekä modernit mallit Proline ja Prime. Näitä tuotesarjoja myydään laadukkaissa huonekaluliikkeissä eri Pohjoismaissa.

 

Valmistaja:

P. ROTOLA-PUKKILA OY
Lustilantie 27
61800 KAUHAJOKI

puh. 06 230 1000
fax. 06 230 1060
timantti@kauhajoki.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

slider2_valkoiset_seinapaneelit.jpg