Uutiset


Laatupaneeli Tukholmassa

Olemme mukana Hem & Villa 2023 messuilla lokakuun 13-15 pv.
Tervetuloa osastollemme A11:47, jossa näet malliseinät valmistamistamme paneeleista.Laatupaneeli Milanossa

Laatupaneeli on mukana kun Habitarematerials esittäytyy Milano Design Weekillä 17.–23.4.2023. Muotoilun tärkein messutapahtuma Salone del Mobile ja samaan aikaan järjestettävä Fuorisalone-tapahtumakokonaisuus tuovat muotoilumaailman ihmiset kaupunkiin. Luvassa on kansainvälisen designyleisön ja suomalaisten materiaalivalmistajien ainutlaatuinen kohtaaminen. Habitarematerialsissa on mukana meidän lisäksemme 13 muuta suomalaista materiaalivalmistajaa.Laatupaneeli Asuntomessuilla

Laatupaneeli on esillä myös tämän vuoden Asuntomessuilla. Aurinkolinnassa (kohde 28) on katossa kastanjanruskea erikoissävytetty rimapaneeli ja heti naapurissa Neulasessa (kohde 29) löytyy valkotammi rimapaneeli myös katossa.

Käy itse toteamassa miten valmistamamme rimapaneeli parantaa asumisviihtyvyyttä kahdellakin tavalla. Se ensinnäkin parantaa huonetilan akustiikkaa ja on esteettisesti todella kaunis.

www.asuntomessut.fi

Asuntomessut ovat avoinna yleisölle 15.7. - 14.8.2022Lomatiedote

Tehtaamme koko väki lomailee viikot 28-31. Toivotamme kaikille aurinkoista kesää!Showroom Aula 5 Helsingissä

Tervetuloa tutustumaan Laatupaneeleihin viiden yrityksen yhteiselle Showroomille, osoitteessa Runeberginkatu 54 B, Helsinki.
Avoinna ma-pe 9:00-17:00
Puh: +358 444455759

Katso showroomin sivut Kesälomat

Tehtaamme on suljettu heinäkuussa kesälomien vuoksi. Tuotanto toimii taas maanantaina 2.8.2021

Mukavaa kesää kaikille!Hyvää Joulua!

Toivotamme Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021 kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Olemme joululomalla 18.12.2020-3.1.2021, ja palvelemme taas maanantaina 4.1.2021.Tuusulan Asuntomessut 2020

Laatupaneeleita on esillä Tuusulan Asuntomessuilla kahdessa kohteessa.
Kohde 40 Illyria: Terassin katossa erikoistilauspaneeli vanerirunko, mutta pinta sama kuin mdf Valkoinen Saarni. KHH katossa on Valkoinen Saarni. WC/Suihkutilojen katossa Kuultovalkoinen saarnivaneri.
Kohde 26 Puustellin Helmi: Musta Saarnivaneri saunassa. (Asunto B), ja Kuultovalkoinen saarnivaneri saunassa (asunto A)
Tervetuloa tutustumaan.Alkuvuoden kuulumiset

21.2.2020

 

Laatupaneeli tulee laajentumaan tämän vuoden aikana uuden tuotteen, akustiikkapaneelin myötä. Tuotteen lanseeraus tapahtui Sarokkaan osastolla Turun Rakenna & Sisusta -messuilla helmikuun alussa. Vastaanotto yleisöltä oli hyvin positiivinen ja markkinoilla selvästi vaikuttaisi olevan kysyntää akustoiville paneeleille. Ilmoitamme täällä verkkosivuillamme, kun tuote on saatavilla.

 

 

Sisustuspaneeleiden ja tulevan akustiikkapaneelin lisäksi meidät on pitänyt kiireisenä alihankinnat ja projektit. Esimerkiksi viime vuonna olimme mukana muun muassa hotelleiden ja Lapin lomahuviloiden paneloinnissa. Joustavan tuotantomme ansiosta sekä pienemmät muutaman neliön tehosteseinät että suuret tuhansien neliöiden hotelliprojektit onnistuvat meiltä.

 Habitare-messut 11-15.9.2019

 

P. Rotola-Pukkila Oy on mukana Habitare messuilla 11-15.9.2019. Tervetuloa osastollemme 7e160 tutustumaan niin Laatupaneeleihin, kuin hyllymallistojemme uutuuksiin!

Annamme mielellämme lisätietoa paneeliemme ominaisuuksista ja soveltuvuudesta eri käyttökohteisiin. Meiltä saat myös ohjeita ja vinkkejä asennusvaiheeseen, sekä kerromme sinua lähimpänä olevan jälleenmyyjämme yhteystiedot.

Messuosastollamme on esillä myös hyllystöjämme, joista löytyy lisätietoa osoitteesta: www.timantti.com« Edelliset 10